Heb je het te druk?

Heb je vervanging nodig?

Stapelen taken zich op?

MIchel Duijzings
MIchel Duijzings P&O Adviseur Facilitair Bedrijf & Diagnostiek en Advies MUMC+
Lees verder
Ik zou MYRA4U van harte aanbevelen. Myra maakt zich zaken snel eigen, denkt mee over de verbetering van de processen en is een open en prettig persoon om mee samen te werken. Myra heeft haar absolute meerwaarde getoond in de ondersteuning van het P&O team facilitair bedrijf MUMC+ in een hele drukke periode. We zien Myra graag terug bij een volgende gelegenheid! (6 februari 2023-9 juni 203)
Ilona Bentele-Mandaat,
Ilona Bentele-Mandaat, P&O Adviseur Servicebedrijf MIT, MUMC+
Lees verder
Myra was al bekend met ons werkveld en de organisatie en had dus weinig inwerktijd nodig en was snel inzetbaar. Daarbij heb ik in het verleden ook heel prettig met haar samengewerkt. Myra werkt snel en accuraat en is proactief. Ze pikt snel dingen op en koppelt zaken goed terug. Ik zou MYRA4u Virtual Business Support absoluut aanbevelen bij vrienden of bekenden in mijn netwerk! Myra is een betrouwbare ondersteuning, topper in 'ontzorgen' en daarnaast heel fijn om mee samen te werken. (12 juli 2021-1 februari 2023)
Ssalah Benlahcen
Ssalah BenlahcenContactmanager Servicebedrijf MIT, MUMC+
Lees verder
Enkele jaren geleden heeft Myra de keuze gemaakt om voor zichzelf te beginnen, na heel wat jaren gewerkt te hebben voor het MUMC+.  Aangezien een van onze collega's met zwangerschapsverlof is gegaan, zochten we een persoon, die meteen aan de slag kon. In dit geval was het gemakkelijk en konden we een beroep doen op Myra ! Myra heeft veel kennis op het vlak van HRM, is professioneel, werkt zorgvuldig, is empathisch, secuur en een zeer fijne collega in omgang.  Ik zou Myra zeker aanbevelen bij vrienden of kennissen in mijn netwerk. Daar is geen twijfel over. Het blijft een topper ! (12 juli 2021-1 februari 2023)
Claudia Bisschops
Claudia BisschopsVoorzitter Stichting Koepel Limburg
Lees verder
Je bent warm aanbevolen door een collega van jou. Na ons eerste gesprek had ik meteen een goed gevoel bij jou. Je bent accuraat, helder en duidelijk. Dat sprak mij enorm aan. Je werkt snel en accuraat en je hebt veel ervaring met allerlei computerprogramma's, zowel op managementgebied alsook op gebied van websites. Daarnaast werk je constructief mee in de opbouw van de organisatie en geef je gedegen feedback. Daarnaast is het heel prettig dat je flexibel bent in je tijd. Onze Stichting vergadert altijd 's avonds en dat is geen bezwaar voor jou. Ik waardeer het zeer dat je altijd eerlijk aangeeft hoe je over zaken denkt, ook als je iets niet helemaal zint, zoals een vergadering die te lang duurt. Ik zal je zeer zeker aanbevelen bij anderen om bovengenoemde redenen. Je bent in relatief korte periode al snel uitgegroeid tot een steun en toeverlaat voor onze organisatie en dat is goud waard. (1 juli 2021 tot 1 juli 2022)
Previous
Next
Hans Bours
Hans BoursVoorzitter Ondernemersvereniging Ondernemend Wyck
Lees verder
Wij werken als bestuur van Ondernemend Wyck nu zo’n dikke drie jaar samen met MYRA4U Virtual Business Support. We werden destijds via een van onze netwerkcontacten op haar attent gemaakt. Na een korte introductie over en weer zijn we met elkaar in zee gegaan. Het is best een moeilijke en intensieve klus. Met name omdat het bestuur allemaal vrijwilligers zijn en Myra onze enige betaalde kracht is. Dus er komt veel op haar neer. Zo was het in begin best wennen om notulen te maken als je nog niet alle dossiers kent. Dat soort zaken zijn inmiddels verbeterd. Myra pakt veel op en als je haar iets vraagt weet je zeker dat het opgepakt en uitgevoerd wordt. Ook kun je haar bijna 7 dagen in de week / 24 uur per dag bereiken. Als ik een verbeterpunt mag noemen dan is het wel haar bescheidenheid. Ze mag best wat meer op de voorgrond treden en pro-actiever zijn. Voor de rest niets dan lof. (1 januari 2020 tot heden)
Wiel Schreurs
Wiel SchreursPenningmeester V.E.B.M.
Lees verder
Wij hebben voor MYRA4U Virtual Business Support gekozen, vanwege het goede werk dat we zagen bij anderen. Onze positieve ervaringen met MYRA4U zijn de goede bereikbaarheid via alle media, snelle en altijd vriendelijke reacties, kwaliteit van het werk, accuratesse en proactief meedenken. Wij zouden zeker MYRA4U Virtual Business support aanbevelen bij vrienden of bekenden in ons netwerk, vanwege de genoemde positieve ervaringen. (1 juli 2021 tot heden)
Wendy Simonis-Starren
Wendy Simonis-StarrenLoopbaanbureau Time27
Lees verder
Myra kan ik in haar rol als Virtueel Assistente van harte aanbevelen.  Myra werkt al enige jaren voor mij, aangezien ik ontzettend blij ben met haar inzet.  Myra is energiek, ondernemend, enthousiast, flexibel en werkt snel, efficiënt en nauwkeurig haar opdrachten uit.  Zij is een duizendpoot, die er alles aan doet om de klant goed te bedienen.  Ik hoop nog jaren van haar inzet gebruik te mogen maken.  (1 september 2016 tot april 2022)
Etienne (secr) van Heusden & Jan (Vz) Harms
Etienne (secr) van Heusden & Jan (Vz) HarmsSecretaris & Voorzitter Stichting KGS
Lees verder
"Wij ervaren Myra als een zeer professioneel en accuraat persoon in business. Het is elke keer weer een aangename samenwerking" (Etiënne) ==== "Een persoon die waarmaken wat ze zeggen. Daar hebben wij als KGS van Myra veel voorbeelden van. wij zijn content met haar werk wijze."(Jan) (1 februari 2022 tot heden)
Previous
Next
Janine Jacobs
Janine Jacobs Les Leçons de Janine
Lees verder
Tijdens een netwerkbijeenkomst heb ik Myra ontmoet en al gauw vernam ik wat haar diensten waren, waar ik eigenlijk op dat moment naar op zoek was.  Een verder prettige kennismaking heeft daarna plaatsgevonden in Eijsden, waarna ik besloot van haar diensten gebruik te maken.  Myra werkt precies, werkt snel en houdt de boel goed in de gaten, zodat je een herinnering krijgt als het weer tijd wordt voor de volgende nieuwsbrief.  Mocht je het ook fijn vinden om bepaalde dingen niet te hoeven doen, omdat ze tijdrovend zijn en je merkt dat iemand anders dit beter kan doen, dan is Myra er 4U, de Virtual Business ondersteuning op afstand.  Een aanrader ! (1 juni 2021-1 juni 2022)
Chantal Leeuwenburg
Chantal LeeuwenburgBody & Being
Lees verder
Ik heb gekozen voor MYRA4U Virtual Business Support, omdat ik Myra persoonlijk ken en ik weet dat ze een heel gedreven en gestructureerd persoon is. En ze heel gelukkig wordt van regelzaken.  Wat ik heel positief vind, is dat ze je snel helpt met een opdracht en ook informeert bij je of het naar tevredenheid is. De communicatie gaat via een gemakkelijke manier, handig voor tussen de bedrijven door even contact te hebben.  Ik heb geen enkel verbeterpunt, ga zo vooral door en blijf bij jezelf, maar dat doe je al! Ik zou je zeker aanbevelen bij vrienden of bekenden in mijn netwerk, dat heb ik ook als eens gedaan bij een collega van mij. Ik ben heel blij met je hulp voor regelzaken/taken, waar ik niet goed in ben of een hekel aan heb, of geen tijd voor heb. Dat werkt heel prettig. (1 juli 2020 tot 1 juli 2022)
Stephanie Steegmans & Joyce Weisman
Stephanie Steegmans & Joyce WeismanP&O Comprehensive Cancer Center MUMC+
Lees verder
"Kort en daadkrachtig. Zo hebben we Myra leren kennen bij ons MUMC+ Comprehensive Cancer Center. Door haar uitgesproken aanpak heeft zij continuïteit weten te borgen van onze administratieve processen. Ze is een harde werker met een nuchtere kijk op zaken en heeft tevens een aangename zin voor humor. Een fijne collega om in het team te hebben!" (Stephanie). === "Myra is bij ons ingehuurd geweest als P&O assistent. Zij heeft in korte tijd veel werk verzet en achterstanden weggewerkt. Myra is een echte aanpakker. Ze is daadkrachtig, ziet de grote lijnen en werkt hard en snel! Ook is ze een fijne collega!" (Joyce) (1 september 2022 tot 1 december 2022)
Previous
Next
error: Content is protected !!