Regelen. Daar word ik nou blij van !

Ik ben een regelaar. Altijd al geweest. Als kind speelde ik uren kantoortje, bellend en typend had ik alles onder controle. Niemand keek ervan op, dat ik al gauw Officemanager na de middelbare school werd. In die rol voelde ik mij als een vis in het water. Hierdoor kreeg ik de bijnaam “de witte tornado”. Als iets snel en secuur klaar moet zijn, ben je bij mij aan het juiste adres.

Hier ligt mijn hart

In de afgelopen jaren heb ik ruim 35 jaar werkervaring opgedaan in verschillende ondersteunende functies in de breedste zin van het woord, waarvan de laatste 23 jaar in het MUMC+ als HR ondersteuning aan het ICT-zorgproces. Die ervaring komt nu goed van pas, nu ik mijn eigen onderneming heb. Als HR- en Officeprofessional kies ik zelf het werk waar mijn hart ligt. Ik wil mensen helpen, ontzorgen, orde in de chaos scheppen en structuur aanbrengen in administratieve processen. Ondersteuning bieden in de ruimste zin van het woord en creatieve oplossingen bedenken voor ingewikkelde vraagstukken. 

Blij met het succes van een ander!

Zo kan ik op mijn manier een bijdrage leveren aan het succes van een ander. Van een ondernemer, die dankzij mijn hulp succesvol is. Die dat succes af en toe met mij deelt, zodat ik op de achtergrond kan meegenieten. Die mij waardeert om wie ik ben en wat ik doe. 

Mijn eigen kantoor

Mijn eigen onderneming heeft mij gebracht waar ik als kind al van droomde, mijn eigen kantoor. Waar ik mij vrij voel. Waar ik mijn ideeën kwijt kan en kan groeien

Als je mij zou kennen zou je weten dat:

  • ik een echte Multipotential ben en dat mijn roeping is om zoveel mogelijk mensen
    gebruik te laten maken van mijn kwaliteiten en expertises. 
  • ik een gezelligheidsmens ben en altijd wel in voor een grapje.
  • bij mij zelden eenvoudige gerechten op tafel staan (“keukenprinses”).
  • ik graag samen met mijn gezin op vakantie ga. 
  • mijn lievelingsbloem de Calla is, zodoende staat deze in mijn logo.
  • ik zeer open, direct, positief en optimistisch ingesteld ben.
  • ik zoveel mogelijk wil genieten van het leven en leuke dingen doen.
  • ik een echte doorzetter ben en mij graag bezig hou met complexe klussen.

Virtuele en warme groet, Myra

20230304_182222
error: Content is protected !!